Zzp factoring, lees snel verder

Facturatie

Zzp factoring besteed ik uit aan Finqle. Zelf ben ik aan dit adres gekomen toen ik bij een bijeenkomst was. In de pauze sprak ik een zzper die mij op dit adres attendeerde. Hij sprak hier zo goed over dat dit mij de nieuwsgierigheid heeft gewekt en ik direct de naam van dit bedrijf in mijn agenda noteerde. Diezelfde dag ben ik eens op de website gaan kijken waar ik erg veel informatie vond. Ik kreeg hier direct een goed gevoel bij maar kampte nog met wat vragen dus ik besloot een adviesgesprek aan te vragen. Al snel kreeg ik alle antwoorden op mijn vragen. Het was mogelijk om direct aan de slag te gaan dus ik heb mij aangemeld als klant via de website van Finqle. Wat ik zo prettig vind aan Zzp factoring, is dat ik mij niet meer om mijn debiteuren hoef te bekommeren. Hierdoor houd ik tijd over en tevens is de angst weggenomen dat ik mijn betaling niet op tijd ontvang. Want wanneer ik mijn factuur upload in het systeem van Finqle, dan betalen zij mij binnen een dag het bedrag uit.

Zzp factoring

Zzp factoring, bekijk ook de website van Finqle

Om ook in aanmerking te komen voor Zzp factoring, raad ik je aan eens op de website te kijken. Je zal al snel een goede indruk krijgen. Met name de zelfstandige ondernemer kan het zich niet permitteren om zonder inkomen te zitten toch? Heb ik je met mijn bericht nieuwsgierig gemaakt of ben jij inmiddels ook een tevreden klant van dit bedrijf? Deel dan ook jouw ervaring en laat je reactie als aanrader achter op een blog. Want goede tips die kan elke ondernemer wel gebruiken toch?

Ben je freelancer of onderneem je in de MKB? Dan is de website van Finqle ook erg interessant voor jou.

Boekhouding