Waar koop ik goede kinderkleding?

2 min read
hypotheekrente vergelijken

Zodra het weer kouder wordt, is het belangrijk om je baby of dreumes warm aan te kleden. Maarja, die kleertjes van vorig jaar, die past je kleintje niet meer. Elk jaar moet je weer een hele garderobe inslaan om warm de winter door te komen. Maar gelukkig hoef je niet ver te zoeken. Met de Name it winterjassen slaag jij altijd! Er is een ruime selectie jassen van NAME IT in chique ontwerpen, heldere kleuren en leuke patronen. Name-it jassen zijn voorzien van praktische details, bijv. afneembare capuchons, reflectoren en waterafstotende stoffen zijn ook allemaal inbegrepen in deze jassen. 

Welke maat moet ik kiezen?

Kleding kopen is niet altijd even makkelijk, vooral bij kleine kinderen niet. Dit komt doordat zij natuurlijk blijven groeien en daarom ook snel weer hun kleding uitgegroeid zijn. Daarom is het belangrijk om goed te weten welke maat je baby of peuter heeft, zodat je hier goed op kunt inspelen. Kinderkleding een maat groter kopen geeft je namelijk wat extra tijd, zodat je niet direct wéér nieuwe kinderkleertjes hoeft te kopen. Daarbij moet je natuurlijk op een aantal punten letten.

In het begin koop je natuurlijk zoveel mogelijk babykleding. Dit gaat ook een aantal maanden zo door. Maar na verloop van tijd zal jouw baby uit de rompertjes en boxpakjes groeien. Als dit het geval is, is er daarna sprake van kinderkleding. 

Feetje 

Feetje is één van de bekendste babykleding merken in Nederland. Het is dan ook een merk dat geheel van Nederlandse bodem komt. Feetje babykleding bestaat al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. Feetje is een merk dat zowel voor jongens als meisjes kleding op de markt brengt. Het gaat dan om de echte babymaatjes tot 86. Voor jongens zijn er stoere shirts met grappige prints en vertederende mini jeans. Voor de meisjes heeft Feetje jurkjes in schattig roze, lieve pakjes en natuurlijk ook die stoere jeans want waarom zouden meisjes die niet mogen dragen. Een deel van de collectie is unisex en kan zonder meer door zowel een stoere knul als een lieve meid worden gedragen. Feetje staat garant voor kwaliteit en daarnaast voor aantrekkelijke prijzen die voor vrijwel niemand een belemmering hoeven te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *