Waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken

2 min read
waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken

Waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken. Het antwoord op deze vraag is te vinden via de website van Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid. Dat er hier al onderzoek naar gedaan wordt is best wel heftig. Maar op deze manier zijn zij er wel achter gekomen dat vooral in de laatste drie maanden van het jaar de meeste ongelukken met dodelijk afloop plaats vinden.

Waarschijnlijk spelen hier de weersomstandigheden een grote rol in. Ook is vast komen te staan dat zowel op de vrijdagavond, maar ook op de zondagavond meer slachtoffers vallen dan in de rest van de week. Dit kan ermee te maken hebben dat er dan meer uitgaande jeugd erop uit trekt.

waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken

Lees hier: waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken

Je moet er niet aan denken om betrokken te raken bij een ernstig verkeersongeluk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Maar heel vaak is het de oorzaak van een bestuurder. Door met drugs of drank op achter het stuur te gaan zitten, is nooit een goede combinatie geweest en dan nog maar gezwegen over de snelheid en de mobiele telefoon.

Ooit erbij stil gestaan wat de gevolgen allemaal kan zijn als jij betrokken raakt bij een ongeval met letsel. Natuurlijk kan het ook gebeuren waar jij zelf niet echt invloed op hebt. Echter is het dan wel fijn om te weten dat er letselschade advocaten zijn die er alles aan doen om jou vrij te spreken. Deze advocaten zijn te vinden onder de naam Sap en zij weten de weg in dit soort zaken.