Verkoop je huis direct met deze tips

2 min read

Elke huisbezitter weet dat een huis verkopen geen makkelijke opgave is. En komt ook nog eens bij dat de nasleep van de coronacrisis zal gaan zorgen voor een recessie in Nederland. Huizen die vroeger maximaal een half jaar te koop stonden, zullen nu waarschijnlijk veel langer te koop staan. Er zijn echter manieren waardoor je kunt zorgen dat je sneller van je huis af bent. Wil jij weten wat die manieren precies zijn? Lees dan vooral verder!

Richt je huis neutraal in

Natuurlijk mag je je huis vol zetten met opgezette dieren of antieke poppen als je dat mooi vindt! Het is alleen niet zo’n goed idee om dit te doen tijdens de periode dat je je huis verkoopt. Potentiële kopers vinden het namelijk heel lastig om door jouw inrichting heen te kijken en te zien hoe zij de ruimte in zouden richten. Zet je opgezette vleermuizencollectie dus even op zolder. 

Belicht de sterke kanten van je huis

Elk huis heeft sterke en minder sterke kanten. Probeer juist die sterke kanten van je huis het meest te belichten. Heb je bijvoorbeeld een ruime badkamer met losstaand bad? Laat dat zien! Laat er extra veel foto’s van maken er zorg ervoor dat deze zo vroeg mogelijk in de Funda-advertentie verschijnen. En die stoffige kelder? Eén foto daarvan in ruim voldoende!

Gegarandeerd je huis direct verkocht

Bovenstaande tips zijn zeker handig bij het verkopen van huis, maar ze zijn zeker geen garantie dat ie verkocht wordt. Wil je wel garantie dat je je huis direct verkoopt? Neem dan contact op met een huizeninkoper. Deze taxeert je huis om de waarde ervan te kunnen bepalen. Vervolgens wordt er een vrijblijvend bod op je huis gedaan. Op deze manier verkoop je je huis direct voor een eerlijke prijs!