Porsche Taycan

2 min read
aangifte

Sommige mensen vinden dat sportauto`s lawaai moeten maken, en geen gezinsauto`s zijn, andere mensen zeggen dat elektrische auto`s niet snel zijn. Maar wat als je dit nu combineert? Porsche bouwt sinds 2019 de Porsche Taycan. De Taycan is het eerste volledige elektrische model van Porsche. Een vierdeurs sportauto met een onmiskenbaar design van Porsche. De performance van deze auto is ongekend. Tevens heeft deze Porsche een hoog comfort, zeer veel binnenruimte, en is hierdoor zeer geschikt als gezinsauto. Een porsche taycan leasen is dan helemaal geen verkeerde keuze als u een snelle, ruime gezinsauto zoekt, en ook aan het milieu wil denken.

Prestaties

Mensen die een porsche taycan leasen maken al vrij snel kennis met het vermogen van deze auto. De Porsche Taycan heeft twee synchroonmotoren. Deze zijn aangesloten op een accu met een capaciteit van 93,4 kWh. De accu bevindt zich tussen de wielen in de bodem. Echter zit deze accu niet in de voetenruimte van de achterpassagiers, waardoor hier zeer veel beenruimte overblijft. De Taycan wordt alleen geleverd met vierwielaandrijving. De Taycan 4S heeft een accucapaciteit van 79,2 kWh. Dit geeft een bereik tussen 330 en 400 kilometer en een vermogen van 530 pk. De Taycan Turbo S heeft 626 pk, en de Taycan Turbo S levert zelfs 680 pk. De Turbo en de Turbo S hebben een bereik tussen de 380 en 450 kilometer.  

Leasen

De Porsche Taycan is al te koop vanaf 87.000 euro uitlopend tot 200.000 euro. Met de extra opties (denk bijvoorbeeld aan een Performance-accu Plus) kan dit per model nog flink oplopen. Wie geen grote investering in deze auto wil doen, kan deze auto natuurlijk ook leasen. Bij elektrischeautolease.nl kunt u verschillende modellen van de porsche taycan leasen. In totaal zullen er binnenkort 10 modellen beschikbaar zijn. Op dit moment zijn er nog maar twee modellen leverbaar, De Porsche Taycan, en de Taycan 4S. Later zullen nog 6 nieuwe modellen volgen; de Porsche Taycan Plus, de Taycan Turbo Cross Turismo (uiterlijk van een off-road stationwagon), de Taycan 4 Cross Turismo, de Taycan 4S Cross Turismo, de Taycan Turbo, Tacan Turbo 4S Plus en als laatste de Porsche taycan Turbo S. Op de website kunt u alle gegevens van al deze modellen vinden.

Alternatieven

Alternatieven naast een porsche taycan leasen zijn er natuurlijk ook. Denk hierbij aan de volgende auto`s: Audi E-tron, Jaguar i-Pace, Mercedes-Benz EQC, Polestar 2 en de Tesla Model S. Wat overigens ook nog bijzonder is aan de Porsche Taycan, is dat een van de opties een vierwielbesturing is, waarmee de draaicirkel wordt verkleind van 11,7 naar 11,2 meter. Deze optie vindt u niet op de hiervoor genoemde modellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *