Modern, stijlvol, bewust vervoer

2 min read
waar gebeuren de meeste dodelijke ongelukken

Fietsen is populair vanwege de volgende redenen: 

  • Fietsen is goedkoop
  • Iedereen kan leren fietsen
  • Fietsen is veel sneller dan lopen en vertrouwbaarder dan het OV

Het probleem met fietsen echter is grote afstanden afleggen en natuurlijk de lichamelijke inspanning die komt bij grote afstanden afleggen. Velen willen hierom een auto, een klein probleempje met auto’s is dat het flink wat geld kost om een: te verzekeren, onderhouden en in de eerste instantie een te kopen. De minimalistische variant hiervan is de motor of brommer. Motoren en brommers zijn populaire keuzes binnen transport vanwege de punten voorheen wat fietsen zo ideaal maakt. Motoren en brommers overtreffen wel fietsers i.v.m. snelheid en geen lichamelijke inspanning. En het is ook niet extreem duur om je motor te laten verzekeren. Ook is het mogelijk om ecologisch bewuste motoren aan te schaffen daarmee ook dus het CO2 uitstoot niet verhogen. 

  1. De Bobbers en bobjobs

Hedendaags is het proces van een motor bemachtigen makkelijker geworden er zijn veel blogs en websites die informatie geven voor de in motoren geïnteresseerde personen. Bobbers zijn bikes die gebouwd worden met onderdelen van meerdere en verschillende fabrikanten. Ze zijn uniek omdat net zoals een computer zelf bouwen ben je maximaal vrij om je persoonlijke wending of draai aan het concept op model te geven.

  1. Met welke merken beginnen?

 Velen wie suzuki bobbers kopen doen dit omdat Suzuki voor goedkoop en makkelijk beschikbaar onderdelen verkoopt. Kawasaki bike parts zijn een ook heftig in de omloop omdat deze Japanse fabrikant zich richt op modulair en dus is het makkelijker om andere onderdelen aan te sluiten. De beroemdste modellen die op blogs en in bobber magazines zijn de harley davidson modellen ,deze staan bekend voor hun duurzaamheid en stijl en zijn vaak ook de sterren van bobber racen en zijn feitelijk de bekendste merk van de motorwereld. Iets wat natuurlijk niet valt overzien, het feit dat het makkelijker is om je boodschappen en spullen mee te nemen in een auto. Gelukkig dit probleem is op te lossen met een bagagedrager, je kan makkelijk een online saddle bag motor bekijken. Het is namelijk mogelijk om niet alleen stijlvolle maar ook ruimtevolle saddle bags te vinden.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *