Mijn maximale lening berekenen

1 min read
lening berekenen

Tegenwoordig is het erg populair om geld te lenen. Het gebeurt dan ook steeds vaker dat mensen geld lenen voor verschillende zaken. Zo komt het veel voor dat mensen geld lenen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ook wordt het geld veel gebruikt voor het uitvoeren van een verbouwing, zoals het verbouwen van de badkamer. Ondanks dat veel mensen geld lenen voor dezelfde doeleinden, zit er wel een verschil in de hoeveelheid geld die iedereen maximaal kunt lenen. Ben je van plan om binnenkort geld te lenen en wil je weten hoeveel je geld maximaal kunt lenen? Dan is het verstandig om je maximale lening berekenen

lening berekenen

De hoeveelheid geld die je kunt lenen

Veel mensen vragen zich af waar het maximaal te lenen bedrag nou eigenlijk van afhankelijk is. Dit is erg eenvoudig. Het is afhankelijk van je maandelijkse inkomsten in combinatie met je vaste lasten. Hoe meer geld je aan het eind van iedere maand overhoudt, hoe meer geld je kunt lenen. 

lening berekenen

Geld lenen als ondernemer

Naast dat veel particulieren geld lenen, zijn er ook veel ondernemers die wel eens geld nodig hebben. Ook zij kunnen gemakkelijk geld lenen via Rente.nl. Het is wel een vereiste dat je een kopie van je jaarstukken van de afgelopen drie jaar opstuurt. Daarnaast wil de kredietverstrekker graag weten hoelang je al een ondernemer bent.