Het vinden van een goede pen

3 min read

Het hebben van een goede pen is belangrijk, zelf denk je vast van niet maar je komt in genoeg situaties terecht wanneer je denkt ‘had ik maar een pen bij’ of ‘waarom is die pen nu al leeg, na maar een paar keer gebruiken’. Op je werk moet je zo nu en dan wel wat op papier schrijven en thuis ook dus het hebben van een goede pen is belangrijk, en je wil niet een paar weken nadat je net een nieuwe pen hebt gekocht meteen een nieuwe aanschaffen. Er zijn verschillende soorten pennen die je kan gebruiken, niet iedere pen is voor iedereen geschikt om mee te schrijven, weet dus wat voor soort pen jij wilt.

Merk pennen

Ook pennen hebben merken. Er zijn merken die heel duur zijn en merken die juist goedkoop zijn. Goedkope pennen kan je in de winkel kopen en duurdere pennen weer niet of alleen bij een boekhandel, maar voornamelijk alleen online. Bij sommige pennen krijg je zelf wat extra’s erbij, zo kan je de ene keer een boek erbij bestellen en bij andere pennen kan je weer een riem krijgen. Dit verschilt per merk. Niet bij alles krijg je wat extra’s maar bij bepaalde merken wel. Kijk goed wat erbij genoteerd staat en kijk ook zeker naar de afbeeldingen.

Vulpennen kopen

Je hebt verschillende soorten vulpennen, zo heb je een vulpen die op een balpen lijkt maar ook vulpennen met een kroon, de ouderwetse vulpennen. In het begin zal het wat moeilijk gaan maar als je het eenmaal kan dan schrijf je prachtig. Je zal in het begin ook wel eens wat vlekken maken maar dat is niet meer dan normaal. Met een fijne vulpen kopen via Pwakkerman.com vind je een heleboel en natuurlijk ook hele mooie vulpennen die je eens kan bekijken om een idee te geven hoe ze eruit zien en wat voor soorten en maten er allemaal zijn.

Parker en Waterman

Parker pennen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het merk Parker is wereldwijd het bekendste merk pen dat bestaat, dit komt door het pijl-clipje op de pen. Een parker balpen bestellen is heel gemakkelijk, je krijgt erbij te zien hoe duur het is, de kleuren en de designs. De pennen verschillen in prijsklasse van goedkoop tot heel duur, zo zit er voor iedereen wat tussen en is de prijs betaalbaar voor iedereen. Bij Waterman pennen is de kans groot dat je er wat extra’s bij krijgt. Deze pennen komen in verschillende kleuren en designs maar verschillen ook in de prijs. Een rollerball Waterman is het beste, deze is op waterbasis en dringt sneller dan een balpen het papier binnen.

Montblanc en Lamy

Montblanc pennen komen in verschillende designs, er zijn balpennen, fineliners, rollerballen, vulpotloden. Voor een vulpen Montblanc zijn ook inktpatronen te koop. Montblanc is een luxe merk en daarom zijn de prijzen best wel prijzig. Lamy pennen daarentegen verschillen enorm in prijs, zo heb je hele dure maar ook goedkope pennen. Deze pennen komen ook in verschillende designs alleen niet in fineliners. Lamy heeft inktpotten die speciaal zijn ontworpen voor de vulpennen, dit merk heeft ook inktpatronen voor de andere pennen en converters die in verschillende kleuren komen, zo kan je zelf kiezen welke je nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *