Het perfecte cadeau gevonden

2 min read

Al een tijdje ben ik opzoek naar het ideale cadeau. Mijn ouders zijn al 30 jaar getrouwd en dat moet gevierd worden. Voor het weekend hebben we een huisje gehuurd in de Veluwe. Even heerlijk tot rust komen en gezellig met het gezin ertussenuit. Het is familietijd!

Al 20 jaar zorgen mijn ouders al voor mij en mijn zusje. We moeten ze dankbaar zijn voor wat ze ons gegeven hebben en wat ze voor ons over hebben.

Roadtrip

We zijn ingepakt en klaar om te vertrekken. Uiteraard moeten we weer op Lizzy wachten die al haar schoenen bij elkaar aan het verzamelen is. Iedereen zit al in de auto. We kunnen eindelijk vertrekken. Ik hoop dat mijn ouders niet hebben gezien dat ik het prachtige cadeau in de kofferbak heb verstopt. We rijden een uurtje en de sfeer is gezellig in de auto. Na twee uurtjes rijden komen we eindelijk aan in de Veluwe. Het huisje is gelegen aan het water en dicht bij een prachtig stuk bos. Hier kunnen we onze hond Jack goed laten rennen.

Blij verrast

Het is eindelijk zo ver. Lizzy en ik mogen ons cadeau gaan overhandigen. 30 jaar getrouwd en nog steeds bij elkaar. Dat mag gevierd worden. Mijn ouders pakken het cadeau samen uit. Het is een wijndoos! En precies degene die mijn vader wilde hebben. Er zit natuurlijke ook een heerlijke bordeaux in die wij kunnen opdrinken dit weekend. De doos was mooi verpakt en helemaal heel gebleven. Via de webshop hebben we de wijndoos aangeschaft. Het was een gemakkelijke manier om toch iets waardevols te geven.

Na regen komt zonneschijn

Het was niet wat we hadden gehoopt, maar er was veel regen. We hebben ons klimuitje daarvoor helaas moeten afzeggen. Het mountainbiken ging uiteraard wel door. Van een beetje modder zijn wij niet vies. Gelukkig kwam er aan het einde van de dag toch nog een beetje zonneschijn door. Hier waren wij heel blij mee. Hierdoor konden wij de dag afsluiten aan het water met een heerlijk borrelplankje en natuurlijk de overheerlijke fles rode wijn.

Ik denk dat mijn ouders geen leuker weekend hadden kunnen voorstellen. Mijn zusje en ik hebben het ook erg naar ons zin gehad. We hebben zelfs een beetje mee kunnen profiteren van ons verrukkelijke cadeau. De route naar huis is alweer voorgeprogrammeerd. Het is tijd om afscheid te nemen van de Veluwe. Over tien jaar komen we nog eens terug om 40 jaar huwelijk te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *