Gezocht op administratie Arnhem

1 min read
s.s.a-balans

In januari wilde ik graag overstappen van boekhouder, omdat de vorige samenwerking niet erg prettig was. Ik ben daarom opzoek gegaan in Google naar administratie Arnhem en direct kwamen er interessante boekhouders in beeld. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken koos ik ervoor om een kennismakingsgesprek in te plannen met S.S.A. Balans. De volgende dag kon ik er al terecht en sindsdien werken we erg prettig samen. Hij overtuigde mij dat zij goed communiceren en dat ik continue updates krijg hoe mijn financiën ervoor staan en wat eventueel de doorgroeimogelijkheden zijn.

Inmiddels werken wij 7 maanden samen en nog steeds naar alle tevredenheid. Naast de goede communicatie hanteert S.S.A. Balans ook hele nette prijzen. Als je de prijzen vergelijkt met concurrenten zitten zij hier beduidend onder.

administratie Arnhem

Echt een aanrader!

S.S.A. Balans is erg divers, dus je kunt er in principe voor van alles terecht. Dat is ook super fijn, omdat je dan direct kan bellen voor advies. Ik verwacht dan van mijn boekhouder dat hij/zij direct een antwoord hebben op mijn vraag en dat ze het niet hoeven op te zoeken (stukje professionaliteit). Indien je hier naar op zoek bent is S.S.A. Balans jouw gewenste boekhouder. Dus neem contact op via de website of telefonisch. Administratie Arnhem staat je graag te woord!