Een hardware wallet kopen

2 min read
Bitcoin Start

Iedereen heeft natuurlijk een portemonnee maar tegenwoordig zijn er ook portemonnees voor online cryptomunten, dit noem je een hardware wallet, als je deze hardware wallet kopen gaat krijg je eigenlijk een soort usb stick waar je veilig en vertrouwd al jouw online munten op kan zetten, deze usb stick is niet te hacken en daarom dus volledig betrouwbaar.  Omdat de usb stick niet verbonden is met het internet is het daarom onmogelijk om dit te kunnen hacken. Een wallet is slim om aan te schaffen als je begint met de online crypto of als je ervaren bent is dit ook erg handig om aan te schaffen, op deze manier zorg je ervoor dat al je gegevens veilig opgeborgen worden. 

hardware waller

Onthouden van

Bij een hardware wallet kopen moet je een wachtwoord instellen en deze moet je nooit vergeten, vergeet je deze wel dan kan je nooit meer bij je gegevens van een crypto en dat is een nachtmerrie als dat gebeurd en je hebt enorm veel winst gemaakt, er is zelfs een verhaal dat dit is overkomen bij een Duitse man die dus met de bitcoin erg veel geld had verdient, omdat die zijn wachtwoord was vergeten kon die niet meer in zijn gegevens en is die erg veel geld misgelopen, een nachtmerrie dus. 

Wachtwoord

Zorg er dus voor dat je een wachtwoord hebt die jen ooit kan vergeten. Je voert van tevoren een paar vragen in die je moet beantwoorden want stel dus dat je je wachtwoord kwijt raakt is het bij sommige wallets nog mogelijk om door de gegevens die je op die vragen beantwoord had je wachtwoord opnieuw in te kunnen stellen en daardoor weer toegang krijgt tot je gegevens en dat is natuurlijk iets wat je wilt. Verder is het belangrijk dat je weet wat je te verwachten staat.

Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *