Een auto verkopen particulier, hoe doe je dat?

2 min read

Wil jij graag jouw auto verkopen particulier? Misschien omdat je een andere auto op het oog hebt of omdat je een leaseauto van je werk krijgt? Kijk dan eens op de website Bynco.com. Wanneer je jouw tweedehands auto op de particuliere markt aanbiedt, krijg je vaak te maken met handelaren en vreemde mensen. Wij begrijpen dat het niet prettig is om deze allemaal aan je deur te hebben, je weet tenslotte niet of ze enkel goede bedoelingen hebben. Ook het maken van een proefritje waar ze zeker op zullen aandringen geeft geen veilig gevoel. Wanneer jij als particulier jou te verkopen auto op Bynco.com plaats, verkoop jij deze zonder gedoe voor een hoge prijs aan een andere particulier.

Hoe werkt; jouw auto verkopen particulier via Bynco?

Wanneer jij het kenteken van je auto en de kilometerstand naar Bynco stuurt, ontvang je een gratis en betrouwbare indicatie van de waarde van je auto. Vervolgens wordt de auto door een onafhankelijke expert beoordeeld, deze maakt ook direct goede foto’s voor de advertentie. Jij ontvangt advies over de verkoopprijs op basis van deze inspectie. Bynco stelt vervolgens een professionele advertentie op inclusief alle kenmerken van jouw auto. Wij beantwoorden ook de vragen van de potentiële kopers. Is er een koper gevonden? Dan maak jij een afspraak met deze koper op een moment en op een locatie de jou uitkomt. Dit kan thuis maar ook op één van de meer dan 750 kentekenloketten in Nederland. Ook de administratie regel je direct met de koper. 

Wat kost het auto verkopen particulier via Bynco?

De inspectie kost € 150,-. Deze kosten verdien je geheid terug, kopers willen namelijk meer betalen voor een auto met een inspectierapport. Ben je het niet eens met de geadviseerde verkoopprijs? Dan kan je ervoor kiezen om je auto niet via Bynco te verkopen. Je bent Bynco alleen een vergoeding schuldig van € 250,- wanneer je auto via bynco.com wordt verkocht. Het inspectierapport blijft van jou. De betaling door de koper komt terecht op een veilige tussenrekening. Zodra iedereen akkoord is en de auto op naam is gesteld, maken wij het gehele bedrag naar je over, met aftrek van onze vergoeding van € 250,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *