De voordelen van particuliere lease

3 min read

Een auto is al snel een grote investering en daarom overweeg je al snel om een auto te leasen. Daar komt ook bij kijken dat je een aantal zorgen uit handen geeft waar je met een normale aanschaf van een auto zelf voor moet zorgen. Maar waar ga je een auto leasen particulier? En welke auto’s bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding? En wat zijn zoal de voordelen en opties die kan toevoegen aan je leaseauto? Laten we daar eens verder naar gaan kijken.

De naam zegt het al, de Volkswagen

Een van de meest gerenommeerde automerken is natuurlijk Volkswagen. Bekend bij eenieder om hun betrouwbaarheid, constructie en heerlijke rijeigenschappen. Volkswagen is al decennialang een van de grootste leveranciers van auto’s. Of het nu de klassieke Volkswagen Golf betreft of de nieuwste Volkswagen Up. Je kunt er zeker van zijn dat je voorzien bent van een betrouwbare wagen die je brengt waar je heen wilt gaan. 

In deze tijd wordt leasen steeds populairder en kun je dus ook een Volkswagen Up leasen. Een erg degelijke en gangbare auto uit de stal van Volkswagen. En voor een voordelige leaseprijs kunt u deze auto rijden. Het basismodel voelt al aan als een luxewagen. Neem als voorbeeld dat de Volkswagen up al standaard met airco geleverd wordt en ABS. 

Dit maakt je ritten ongeacht kort of lang al een stuk aangenamer. En je creëert in een handomdraai extra ruimte voor vervoer met de inklapbare achterbank. Handig voor vakantie of je maandelijkse boodschappen. Kortom een degelijke wagen, met voldoende opties en geweldige rijeigenschappen die je kunt leasen.

Toyota, een gerenommeerd automerk

Je denkt aan een Toyota Corolla lease? Laten we dan dit merk en model eens in beschouwing nemen. 83 jaar. Dat is hoe lang het automerk Toyota al bestaat. Je kunt er van uit gaan dat in die 83 jaar een bedrijf genoeg ervaring opdoet om je te voorzien van de best mogelijke auto die ze kunnen maken voor het geld. En dat zien we terug in de Toyota Corolla. Een statige wagen van formaat en een bekend en geliefd model bij vele. De rijeigenschappen van dit model zijn erg goed te noemen en de auto heeft dan ook een soepele wegligging. 

Het interieur voelt luxe aan en de stoffen bekleding zorgt voor net dat extra stuk comfort. Het model ademt luxe uit en is voorzien van de meest technische hoogstandjes die Toyota te bieden heeft. Kortom je kunt dit merk en model met een gerust hart leasen en dat ook nog eens voor een voordelig tarief.

Voordelen voor de zakelijke rijder

Je wilt graag een degelijke wagen rijden en jezelf ontlasten van alle randzaken betreffende je geleasede auto? Dan is het een optie om Operational lease zakelijk te overwegen. Een degelijke constructie ie alle zorgen rondom de geleasede auto uit handen neemt. Denk hierbij aan de verzekering en het periodieke onderhoud. Maar ook pechhulp in Europa behoort tot deze vorm van leasen, even goed als vervangend vervoer bij onvoorziene schade of ongelukken. Kortom een zekere vorm van leasen voor de zakelijke rijder. En het overwegen waard voor net dat stuk meer rust tijdens je werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *