Betrouwbaar incassobureau Apeldoorn

3 min read

Onbetaalde rekeningen, veel ondernemers krijgen ermee te maken. Moet je dan een incassobureau bellen. Maar welk bedrijf? Ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbaar incassobureau Apeldoorn kunnen terecht bij Incassonet. Zij hebben een unieke en persoonlijke aanpak. Wat maakt de strategie van hen zo effectief? Waar is hun methode op gebaseerd? De unieke eigenschappen van dit incassobureau in Apeldoorn staan ​​hieronder.

In contact komen is eenvoudig

Wanneer je komt te zitten met een stapel onbetaalde facturen, kan dat moedeloos stemmen. Dit incassobureau in Apeldoorn maakt dit proces van innen eenvoudig: via het gratis online platform kan je alle onbetaalde facturen binnen twee minuten overboeken. Dit bureau zal je dezelfde dag van dienst zijn. Tijdens het incassotraject wil je natuurlijk weten hoe het gaat, het heeft tenslotte met je geld te maken. Op Incassonet kun je aangeven hoe je op de hoogte wilt blijven. Wil je de voortgang telefonisch bespreken of wil je sms’jes of e-mails ontvangen? Alles is mogelijk. Als de factuur is betaald, ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Oplossingen vinden doe je samen

Het succesvol incasseren van facturen is gebaat bij een persoonlijke aanpak. Dat gaat verder dan simpelweg aanmanende brieven sturen. Elke klant die niet betaalt, heeft een eigen verhaal. Een oplossing is sneller gevonden met aandacht voor dat verhaal, dan met boze brieven. Eén vraag is cruciaal voor dit incassobureau in Apeldoorn: waarom betalen jouw klanten niet? Daarom zorgen ze altijd voor privé contact met de debiteur. Jouw persoonlijke dossierbeheerder is vastbesloten om met de debiteur te praten. Hoe kunnen we een goede oplossing vinden waar alle partijen het over eens zijn? Deze vraag staat altijd centraal. Op deze manier kan de zaakbehandelaar inzicht krijgen in de diepere oorzaak van het betalingsgedrag en daadwerkelijke afspraken maken. Deze methode werkt goed: Incassonet verzamelde met succes maar liefst 94% van de openstaande facturen. Dit is ook geen lang proces: gemiddeld duurt het slechts 36 dagen om een ​​casus succesvol af te ronden.

Jouw eigen persoonlijke dossier

Bij dit incassobureau in Apeldoorn heb je een persoonlijke zaakbehandelaar die aan jou is toegewijd. Je kan onbetaalde facturen indienen en de facturen worden direct gecontroleerd door dit bureau. Als er aanvullende informatie nodig is, hoor je dat direct. Nadat de gegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd, is je digitale dossier direct zichtbaar. Je bedrijf staat in je online portaal. Via dit portaal kan je de voortgang van de zaak op de voet volgen. Zo weet je direct waar je staat met jouw zaken. Incassonet biedt dezelfde persoonlijke digitale service aan de debiteur. Ze hebben toegang tot klantvriendelijke digitale bestanden. Daar kan de debiteur het overzicht bekijken, facturen downloaden, reacties posten en direct betalen. En dat laatste – daar draait het natuurlijk allemaal om.

De aanpak van dit incassobureau in Apeldoorn werkt voor ondernemers én voor debiteurs. Zo blijft de klantrelatie goed en kan jij je weer onbezorgd op jouw zaken storten. Ze nemen je alle acties uit handen en zorgen er in vrijwel alle gevallen voor dat je je geld snel ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *