Beleg in vastgoed: Haal het meeste uit jouw spaargeld

3 min read

Beleg in vastgoed en ben verzekert van extra inkomen in de toekomst. De economie groeit steeds meer, wat inhoudt dat het geld wat jij momenteel hebt in de toekomst wellicht een stuk minder waard is. Om te voorkomen dat jij tijdens jouw pensioen niet het geld hebt om jouw leven zorgeloos te leiden, kun jij nu beginnen met beleggen in vastgoed. Als jij belegt in vastgoed creëer jij over de lange termijn meer geld.

Waarom zou jij beleggen in vastgoed

Vastgoed heeft bewezen dat het een uitstekende markt is om te investering op de lange termijn, maar het kopen van onroerend goed gaat vaak gepaard met een aanzienlijke investering en veel verantwoordelijkheden. Het beleggen is een geweldig alternatief voor het rechtstreeks bezitten van onroerend goed. Het is een iets andere manier dan het direct kopen van vastgoed, maar het is het zeker waard. Als jij belegt in vastgoed met een relatief klein bedrag, kan jij al in een paar jaar een grote verhoging van inkomen merken. Het is daarom een ideale en passieve manier om met weinig geld blootstelling aan onroerend goed te krijgen en winst te maken. De vastgoedmarkt is een stabiele markt, waardoor jij stabiliteit en diversiteit toevoegen aan jouw spaargeld. Als jij belegt in vastgoed is het erg belangrijk om te zorgen dat jij werkt met een betrouwbaar beleggingsfonds. Door te kiezen voor SynVest hoef jij je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid, zodat jij je volledig kan focussen op het beleggen.

De voordelen van beleggen in vastgoed

De meeste beleggingsfondsen zijn verplicht om een bepaald procent van hun inkomen uitkeren als dividenden aan al hun investeerders. Als jij belegt in vastgoed ben jij dus vrijwel verzekert in het altijd behalen van succesvolle resultaten tegenover andere vormen van investeringen. Als jij belegt in vastgoed hoef jij je ook een stuk minder zorgen te maken. Het is namelijk een erg probleemloze manier om te profiteren van het succes van het bezitten van onroerend goed. Jij bezit namelijk niet de verantwoordelijkheid van het gehele pand, maar jij hebt in principe alleen maar een klein aandeel. Ze zijn handig verpakt in aandelen die gemakkelijk kunnen worden gekocht en verkocht. Een groot nadeel van de meeste vormen van beleggen is dat je veel geld nodig hebt om er in te investeren. Dit is niet het geval wanneer jij belegt in vastgoed. Jij kan al profiteren van het succes door een relatief kleine investering te maken. Lees je van te voren natuurlijk altijd goed in over de risico’s van beleggen.

Het verschil tussen vastgoed kopen en beleggen

Het kopen van vastgoed betekent het rechtstreeks bezitten van onroerend goed. Dit betekent ook dat jij er volledig verantwoordelijk voor bent. Je bent verantwoordelijk voor het aanpakken van problemen met de huurders, je bent verantwoordelijk in het onderhouden van de gehele woning en je moet zorgvuldig jouw huurders te kiezen om te voorkomen dat zij jouw eigendom niet zullen vernietigen of zullen beschadigen. Als jij gaat beleg in vastgoed, in plaats van dat jij vastgoed koopt, profiteer je van de stijgende waarde van een pand, grond of woning, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Het beleggen is een uitstekende manier om bijvoorbeeld een deel van jouw spaargeld te investeren in het opbouwen van een groter pensioenfonds.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *